Qui som  |  Contactar  |  Inici

    núm. 1336  



02 d'agost de 2014

  Registra't     Login     Entorn de gestió de l'usuari     Logout     Donar-se de baixa  
   

   Cuina. Has de cuinar i no saps què fer? Aquesta és la secció de les receptes de cuina. Des de les més fàcils a les més elaborades.
   Receptes de particulars i de restauradors de la comarca classificades per entrants, carns, peixos i postres. Tu tries!








La Clau

  La Clau





Recepta de la setmana - Rollitos de lenguado al cava


Ingredients

·12 filetes de lenguado
·1 vaso de cava
·1 vaso de nata líquida
·1 cucharada  de mantequilla
·½ vaso de fumet de pescado
·1 puerro tierno
·1 zanahoria
·sal
Elaboració

Pelar el puerro y la zanahoria, cortar en juliana y pochar en una sartén con un poco de aceite, luego reservar.
Sazonar los filetes de lenguado, enrollarlos y pincharlos con un palillo. Poner un poco de mantequilla en una sartén y cuando esté caliente marcar muy rápidamente y por ambos lados los rollitos, luego incorporar el cava. Cuando el alcohol haya evaporado regar con el fumet y dejar cocer todo junto unos 5 minutos. Pasado este tiempo sacar los rollitos de la sartén, quitar los palillos y reservar en lugar caliente.
Añadir a la sartén la nata líquida y dejar cocer a fuego medio hasta que espese, rectificando de sal y removiendo constantemente para que no se pegue.
Colocar en una fuente de servir los filetes, cubrir con la salsa, espolvorear por encima la juliana que tenemos reservada y servir inmediatamente.
*También pueden utilizarse filetes de gallo u otro pescado que nos guste.


 
 
>> 0 Comentaris  
 

  Ets usuari nou?  Registra't
  Si ja estàs registrat has d'identificar-te per poder comentar.  Accés usuari
Fes la cerca per - Entrants - Carns - Peixos  - Postres

   Recepta
 
Salmó a la papillota
 
Rap amb puré de patata
 
Cloïsses a la marinera
 
Sardines al forn amb formatge
 
Mandonguilles de calamars amb pèsols
 
Molls en escabetx
 
Supremes de lluç amb salsa de cervesa
 
Bacallà al cava amb panses
 
Cassola de rap amb rovellons
 
Sardines arrebossades amb julivert i comí
 
Supremes de turbot a l’all i pebre
 
Bacallà amb mel
 
Lluç amb cloïsses
 
Escamarlans amb calçots i alls tendres
 
Lluç a la crema de llimona
 
Lluç farcit de xampinyons
 
Bacallà de Quaresma
 
Lluç al forn amb ceba
 
Bacallà amb rossinyols
 
Sorells al forn
 
Carxofes amb cloïsses
 
Orada amb cervesa
 
Truita de riu al forn
 
Bacallà amb mel
 
Peix espasa a la cervesa
 
Bruixes a l’all
 
Orada al forn amb gambes
 
Lluç amb salsa de raïm
 
Broqueta de musclos
 
Truites de riu al forn
 
Suprema de lluç fresc a la papillota. Recepta cedida per Atipa’t de peix i Restaurant Tapes Bo
 
Supremes de lluç amb mussolina d’alls tendres
 
Orada al forn amb espàrrecs verds
 
Lluç amb cloïsses
 
Seitons amb ceba
 
Filet de lluç amb musclos i salsa de vermut blanc. Recepta cedida per Atipa’t de peix i Restaurant Tapes Bo
 
Molls a la papillota
 
Calamarsets farcits de gambes amb salsa romesco (Atipa’t de peix i Restaurant Tapes Bo)
 
Verats macerats i a la brasa (Avia Remei)
 
Lluç amb salsa de iogurt
 
Gambes al forn
 
Bacallà amb cigrons
 
Pastís de lluç, salmó i gambes
 
Filets de bruixa al vermut
 
Llobarro al cava brut
 
“Plat de Mataró”. Pèsols amb sépia i patates
 
Gambes amb anís
 
Bacallà confitat amb espinacs i cigrons
 
Calamarsets saltats amb favetes
 
Gambes a la catalana
 
Tonyina agredolça
 
Truites de riu farcides de bolets
 
Sardines a la marinera
 
Llenguado amb camagrocs
 
Ceviche (peix marinat)
 
Sardinas con casaca
 
Gambas al horno
 
Atún encebollado con manzana
 
Bacallà confitat amb pèsols a la catalana
 
Calamares con salsa de vermut
 
Merluza a la sidra con habitas
 
Esqueixada de bacalao con guacamole y aceite de aceitunas arbequinas
 
Suquet de rape
 
Rollitos de lenguado al cava
 
Caballas marinadas
 
Merluza en salsa de leche
 
Salmón al horno con gambas
 
Merluza en salsa de perejil y vino blanco
 
Bacalao con garbanzos
 
Merluza rellena
 
Pez espada al cava
 
Sopa de rape
 
Calamares con chocolate
 
Almejas con gambas
 
Bacalao con chanfaina de frutas
 
Rape marinado y rustido
 
Sardinas al horno
 
Sopa fría de bacalao
 
Lenguado al limón
 
Salmón en escabeche
 
Sopa de bacalao con fideos
 
Suquet de caballas
 
Calamares con guisantes y almejas
 
Sardinas con cebolla y tomate
 
Salmonetes al horno con patatas tiernas
 
Rape en salsa
 
Supremas de merluza con salsa de leche
 
Mejillones al vino blanco con curry
 
Supremas de merluza con setas y vinagreta de piñones
 
Mejillones a la cazuela
 
Supremas de salmón con crosta de frutos secos
 
Mejillones a la marinera
 
Salmonete con emulsión de Naranja
 
Bonito con pasas
 
Bacalao con mermelada de higos
 
Sopa de rape
 
Pescadillas al horno
 
Rape gratinado con ajoaceite de higos
 
Bacalao con rossinyols
 
Salmón en salsa rosa
 
“BOCATAS” de sardina
 
CARPACCIO DE SALMÓN Y MANGO con vinagreta de soja y miel
 
Bacalao al perfume de naranja
 
Lomos de salmón a la crema
 
Arroz Sushi
 
Salmón en papillote con manzana
 
Atún fresco con reducción de vinagre de módena
 
Sardinas al horno con salsa de avellanas
 
Bacalao confitado
 
Merluza rellena
 
Besugo a la donostiarra
 
Almejas con refrito
 
Supremas de merluza con rossinyols
 
Merluza con setas, al horno
 
Sepia con alcachofas
 
Salmón con cava


Salmó a la papillota
·4 supremes de salmó de 200 g cadascuna 
·300 g de macedònia de verdura i fruita
(ceba, porro, carbassa, carbassó, pera, poma, préssec) 
·sal
·oli d’oliva verge extra 
·anet
·oli d’olivada


Rap amb puré de patata

·4 rodanxes de rap grosses o 8 mitjanes
·8 grans d’all
·farina
·oli d’oliva per fregir
·sal i pebre blanc
·unes gotes de vinagre
Puré de patates:
·4 patates
·1 cullerada de mantega
·llet
·1 rovell d’ou
·sal



Cloïsses a la marinera
·1 kg de cloïsses
·2 cebes tendres
·2 grans d’all
·1 got de vi blanc
·1 cullerada de farina
·julivert picat
·oli d’oliva


Sardines al forn amb formatge
·800 g de sardines
·4 tomàquets madurs
·50 g de formatge d’ovella semicurat
·1 gra d’all
·1 branca de julivert
·100 g de pinyons
·6 filets d’anxoves
·2 cullerades de tàperes
·oli d’oliva
·sal i pebre


Mandonguilles de calamars amb pèsols
·250 g de carn picada de vedella
·250 g de carn picada de porc
·500 g de calamars frescos nets
·2 kg de pèsols frescos amb 
 beina, o l’equival ja triat
·4 grans d’all
·Julivert
·Pa sec
·Llet
·Sal, sucre
·Pebre
·Farina
·1 ceba
·4 tomàquets madurs
·1 got de vi blanc, sec
·Mig got de fumet de peix
·Oli d’oliva
·10 ametlles torrades


Molls en escabetx
·8 molls mitjans
·2 pastanagues
·3 cebes tendres
·2 grans d’all
·1 llima
·1 bitxo
·1 fulla de llorer
·3 branquetes de julivert
·200 ml de vi blanc sec
·oli d’oliva
·sal i pebre


Supremes de lluç amb salsa de cervesa
·Supremes de lluç
·50 g de mantega
·3 cebes mitjanes
·2 cullerades soperes d’oli
·1/2 l de cervesa
·100 g de farina
·Oli
· Sal i pebre


Bacallà al cava amb panses
·4 talls de bacallà
·40 g de panses sense pinyols
·½ botella de cava semi
·farina
·oli d’oliva
·sal i pebre negre
·julivert


Cassola de rap amb rovellons
·8 talls de rap
·350 g de rovellons
·½ got de vi blanc sec
·½ got d’aigua
·farina de blat
·all i julivert picat
·oli i sal


Sardines arrebossades amb julivert i comí
·1 kg de sardines
·2 ous
·2 branques de julivert
·farina blanca
·sal i pebre negre
·comí en pols
·suc de llimona
·oli d’oliva
·250 g de canonges


Supremes de turbot a l’all i pebre
·1 kg de turbot
·2 bitxos
·pebre negre en gra
·sal i oli d’oliva
·all i julivert
·1 c. sopera de farina
·fumet calent
·12 cloïsses


Bacallà amb mel
·800 g de bacallà remullat (4 talls)
·3 cebes mitjanes
·3 pebrots verds
·2 grans d’all
·farina
·2 cullerades soperes de mel


(c) Copyright 2009. La Clau del Maresme. Avís legal