Qui som  |  Contactar  |  Inici

    núm. 1335  



25 de juliol de 2014

  Registra't     Login     Entorn de gestió de l'usuari     Logout     Donar-se de baixa  
   

   Cuina. Has de cuinar i no saps què fer? Aquesta és la secció de les receptes de cuina. Des de les més fàcils a les més elaborades.
   Receptes de particulars i de restauradors de la comarca classificades per entrants, carns, peixos i postres. Tu tries!








La Clau

  La Clau





Recepta de la setmana - Cuixes de pollastre amb cervesa


Ingredients

·12 cuixes de pollastre
·1 quinto de cervesa
·1 ceba grossa
·2 tomàquets madurs
·sal i pebre
·oli d’oliva
Elaboració

Salpebreu les cuixes de pollastre. Poseu oli en una paella i fregiu-les fins que quedin ben rosses. En una cassola de fang, i amb l’oli de la paella, feu un sofregit amb la ceba i els tomàquets. Quan el sofregit estigui al punt, incorporeu-hi les cuixes de pollastre i la cervesa. Tapeu la cassola i deixeu-ho coure molt lentament fins que el pollastre estigui ben cuit i la cervesa pràcticament evaporada (si queda massa sec, podem afegir-hi una mica d’aigua).
 
 
>> 0 Comentaris  
 

  Ets usuari nou?  Registra't
  Si ja estàs registrat has d'identificar-te per poder comentar.  Accés usuari
Fes la cerca per - Entrants - Carns - Peixos - Postres

   Recepta
 
Ossobuco de vedella
 
Guisat de conill amb llagostins
 
Llibrets de llom amb formatge i ametlles
 
Xai estofat amb poma
 
Pollastre escabetxat
 
Llom de porc amb olives
 
Civet de senglar
 
Wok de tires de llom de porc amb pinya
 
Cols de Brussel·les amb carn picada
 
Bolets amb botifarra esparracada
 
Carn de xai amb pomes
 
Costelles de cabrit amb gavardina
 
Llonzes de porc amb prunes confitades
 
Pollastre amb sèpia i gambes
 
Pit de pollastre amb pebre verd
 
Conill amb ceba
 
Llibrets de porc al forn
 
Filets de vedella gratinats
 
Carpaccio de bou o vedella
 
Guisat de conill amb pomes
 
Civet de senglar
 
Cuixes de pollastre amb cervesa
 
Pollastre al forn amb poma
 
Estofat de vedella
 
Llom de porc amb pomes
 
Espatlles de conill amb romaní
 
Guatlles estofades
 
Costelles de xai al forn
 
Llibrets de llom a l’estil mediterrani
 
Estofat de cérvol
 
Conill estofat
 
Pits de pollastre amb crosta
 
Vedella amb peres de Sant Joan
 
Pechugas de pollo escabechadas
 
Conejo rápido
 
Espalda de cordero al horno
 
Lomo al cava con champiñones
 
Garbanzos con corteza
 
Espalda de cordero con salsa de naranja
 
Civet de senglar
 
Alas de pollo con soja
 
Pollo con orégano
 
Filetes de ternera con cebolla confitada
 
Conejo con cigalas
 
Pollo con alcachofas
 
Conejo con verduras
 
Albóndigas con gambas
 
Chuletas de cerdo con manzana
 
Conejo con caracoles y gambas
 
Filete de cerdo con salsa de pasas y piñones
 
Butifarras al horno
 
Espalda de cordero a la cazuela
 
Conejo al horno
 
Rabo de ternera al vino tinto
 
Pechugas de pollo en escabeche
 
Lomo de cerdo al cava con champiñones
 
Pechugas de pollo gratinadas
 
Lomo de cerdo con calamarcitos
 
Civet de cérvol amb bolets i carxofes
 
Espaldas de conejo a la miel
 
Ternera con higos secos
 
Filetes de pavo con cebolla
 
Ternera con guisantes
 
Pollo con manitas de cerdo
 
Cuello de cordero con pimiento
 
Carrilleras de cerdo al horno
 
Escalopines de lomo con setas y vino
 
RELLENO. Receta típica de Festa Major, Teià
 
Pollo al orujo, manzanas y nata
 
Pollo al curry
 
Pechugas de pollo a la naranja
 
Muslos de pollo a la cerveza
 
Pies de cerdo con setas
 
Conejo con langostinos
 
Alcachofas y habas con costilla
 
Pechuga de pollo en escabeche de naranja
 
Codillos de cordero con mango
 
Filetes de pollo con frutos secos
 
Pollo con gambas


Ossobuco de vedella
·4 trossos d’ossobuco de vedella
·2 cebes
·1 pastanaga
·1 porro
·2 grans d’all
·2 tomàquets madurs
·1 got de vi negre
·Brou de verdures o de carn 10 grans de pebre
·5 claus d’olor
·2 fulla de llorer
·Sal
·Farina
·Oli d’oliva


Guisat de conill amb llagostins

·1 conill tallat a trossos petits
·12 llagostins mitjans
·1 ceba
·1 porro
·150 g de tomàquet ratllat
·1 got de vi blanc sec
·½ l de fumet de peix lleuger
·oli i sal

Picada:
4 grans d’all
· 1 branca de julivert
· 1 llesca de pa fregit
· 20 g de xocolata negra ratllada
· 8 ametlles torrades i pelades
· sal i pebre



Llibrets de llom amb formatge i ametlles
·8 llibrets de llom de porc 
·8 formatgets
·100 g d’ametlles torrades
·2 ous · farina de galeta
·oli d’oliva 
·sal


Xai estofat amb poma
·800 g de carn de xai de la cuixa
·100 g de cansalada viada
·3 cebes mitjanes
·3 pomes golden
·El suc d’una llimona
·1 canonet de canyella
·2 claus d’espècies
·sal i pebre
·oli d’oliva
·1 cullerada de julivert picat
Picada: 
·50 g d’ametlles torrades
·75 ml de vinagre de vi blanc
·50 g de fetge de xai
·30 g de pa torrat
·1 cullerada de mel


Pollastre escabetxat
·1 pollastre de pagès
·3 pastanagues grosses
·2 cebes mitjanes
·1 cabeça d’alls
·½ litre d’aigua
·¼ de litre de vi blanc
·¼ de litre de vinagre blanc
·½ litre d’oli d’oliva
·1 branca de farigola
·1 fulla de llorer
·sal i pebre negre


Llom de porc amb olives

·8 talls de llom de ½ cm
·100 g de pernil  serrà
·50 g de farina de blat
·2 ous durs
·12 olives verdes sense pinyol
·2 cullerades de puré de tomàquet
·1 ceba mitjana
·½ got de vi negre
·10 g de mantega
·oli d’oliva
·sal i pebre



Civet de senglar
·3-4 kg de carn de senglar
·vi negre
·3 cabeces d’alls
·6 pastanagues
·250 g de semolets (una mena de ceba)
·1 rajola de xocolata negra
·1 branqueta de farigola
·2 fulles de llorer
·julivert
·un grapadet de cama-secs
·sal i oli d’oliva


Wok de tires de llom de porc amb pinya

·300 g de llom de porc a talls
·50 g de pebrot vermell
·1 pastanaga
·100 g de pinya en almívar
·40 g de brots de soja
·1 ceba tendra
· grans d’all
·sal i pebre negre
·oli d’oliva
Salsa:
·2 cullerades de salsa de soja
·150 ml d’almívar de pinya
·1 cullerada de Maizena



Cols de Brussel·les amb carn picada

·1 kg de cols de Brussel·les
·350 g de carn picada
·2 cebes mitjanes
·brou de pollastre
·oli d’oliva
·sal i pebre



Bolets amb botifarra esparracada

·2 kg de bolets variats 
·3 botifarres crues 
·1/2 kg de tomàquets 
·1 ceba 
·1/2 l de brou
·50 g d’ametlles torrades
·3 grans d’all  
·julivert
·oli 
·sal i pebre



Carn de xai amb pomes
·800 g de  cuixa de xai
·100 g de cansalada viada
·2 pomes golden· 2 cebes
·el suc d’una llimona
·50 g d’ametlles torrades
·50 g de fetge de xai
·30 g de pa torrat
·75 ml de vinagre blanc
·1 cullerada de mel
·1 cullerada de julivert tallat
·1 branca de canyella
·5 brins de safrà
·sal i pebre negre
·oli d’oliva


Costelles de cabrit amb gavardina

·16 costelles de cabrit
·2 grans d’all picats
·2 grans d’all sencers
·oli
·sal
SALSA:
·3 clares d’ou
·250 g de farina
·1 sobre de llevat
·3 rovells d’ou
·¼ l de cava
·sal



(c) Copyright 2009. La Clau del Maresme. Avís legal