Qui som  |  Contactar  |  Inici

    núm. 0  



29 de maig de 2015

  Registra't     Login     Entorn de gestió de l'usuari     Logout     Donar-se de baixa  
   

   Articles. Els nostres col·laboradors, escriuen setmana rere setmana.




La Clau

  La Clau


Creixement personal - Dossier del detectiu - Entrevista - La claueta - Parlem de… - Sèniors - Vindràs - Vostè escriu


«Cuinara va dirigit a totes les persones del Maresme usuàries de Thermomix® i que potser tenen poc temps però volen menjar sa… i bo! »


Cuinara és un nou projecte, ubicat al Maresme, que revoluciona la manera tradicional de fer la compra: cada setmana es lliura a domicili un pack amb tot el necessari per cuinar, amb el robot de cuina, un menú sa i equilibrat. Són 5 receptes saludables i es proporcionen tots els ingredients envasats en les quantitats exactes. Entrevistem les emprenedores del projecte: Mireia Castañer i Gisela Palacio, dues noies de 28 anys que van deixar les feines respectives per engegar aquest projecte.

Què és Cuinara i d’on en sorgeix la idea?
Cuinara sorgeix del fet d’adonar-nos d’una necessitat. Quantes vegades arribem a casa tard i cansats, després de tot un dia de feina, i encara hem de pensar què farem per sopar... I quan ho tenim decidit, resulta que ens falta un ingredient o que no tenim prou temps o energia per preparar-lo. Això fa que sovint acabem menjant el mateix. Cuinara proporciona una solució fàcil: la nostra xef i la nostra nutricionista dissenyen les receptes i planifiquen els menús assegurant-se que no hi falta cap nutrient, i un cop a la setmana els nostres clients reben cinc receptes i tots els ingredients que calen per preparar-les amb el seu robot de cuina.


Qui hi ha al darrere de Cuinara?
Un equip multidisciplinari que treballem dia a dia per oferir la millor qualitat als nostres usuaris. Nosaltres (les emprenedores) fa més d’un any i mig que desenvolupem el projecte. A mitjan de l’any passat vam guanyar un concurs d’emprenedoria organitzat per la Fundació Hope Projects de Mataró. Des de llavors, tot l’equip humà de la fundació ens ha guiat i ens ha donat suport per convertir el projecte en una realitat.

A qui va dirigit? Qualsevol persona amb un robot de cuina pot tastar els vostres productes?
Cuinara va dirigit a totes les persones del Maresme usuàries de Thermomix® i que potser tenen poc temps però volen menjar sa… i bo! El fet que les nostres receptes estiguin dissenyades per ser cuinades amb un robot de cuina encara facilita més la feina, garanteix uns bons resultats i ajuda, també, a què els més petits de la casa s’impliquin i gaudeixin del moment de cuinar.


D’on provenen els productes de Cuinara?
La qualitat dels productes és un dels pilars bàsics de Cuinara. Escollim els ingredients de proximitat, de temporada i, sovint, ecològics. Per això treballem amb petits productors locals que ens ofereixen una matèria fresquíssima, del territori i de la màxima qualitat.

Quins beneficis ofereix Cuinara?
En una frase, Cuinara permet tenir més qualitat, més equilibri i més sabor a l’hora de menjar, sense haver d’invertir-hi temps. A més, amb Cuinara qualsevol persona es pot convertir en un cuiner excel·lent!

Però... i si no m’agrada algun plat del menú que oferiu?
No passa res. Els nostres clients sempre reben per avançat, via correu electrònic, el menú de la setmana. Si no els agrada, poden saltar-se aquella setmana sense cap problema. A més, sempre donem l’opció de rebre només tres àpats dels cinc àpats que nosaltres proposem. A poc a poc anirem introduint més opcions perquè els menús siguin el més personalitzables possible.


Quant costen els packs?
Actualment oferim tres tipus de packs: el «pack parella», el «pack família» (per a 4 persones) i el «pack superfamília» (per a 5 persones). El preu per persona i àpat del «pack superfamília» es troba al voltant dels 4,5 €. I les despeses d’enviament són gratuïtes. A més, com que enviem tots els ingredients necessaris en les quantitats exactes, els nostres clients estalvien, perquè mai no es llença el menjar: es calcula que cada català llença a la vora de 300 € de menjar cada any a la brossa.

De moment, només serviu al Maresme. Com ha estat la rebuda i quins plans de futur teniu?
Estem molt contents de la rebuda que està tenint Cuinara. Els comentaris que rebem demostren que solucionem un problema real de les famílies i que verdaderament els facilita la vida. Ens han escrit clients dient-nos textualment: «Moltes gràcies per facilitar-nos tant la feina, tot és boníssim, i els meus fills mengen aliments que abans no volien ni tastar!».
De moment volem centrar-nos en el Maresme, però tenim previst servir a més zones del territori molt aviat.

Per més informació: http://www.cuinara.com/ 

 
imprimir   enviar   



«Es comença a percebre una reactivació del mercat en general, tant de venda com de lloguer»   13/05/2015
«Es comença a percebre una reactivació del mercat en general, tant de venda com de lloguer»

Marta Matheu   22/04/2015
Especial Motor - Entrevista A MARTA MATHEU

Ester Casanovas, autora del llibre Pagesos de ciutat   08/04/2015
«Tenir un hort urbà t’ajuda a valorar la feina que fa el pagès»

Lina Morales · Alcaldessa de Cabrils   25/03/2015
«Cabrils és una combinació perfecta de modernitat i tradició»

Johan Cruyff · President de la Fundació Cruyff   11/03/2015
«M’agrada assistir als programes de la Fundació i viure en primera persona la feina que fem.»

Carme Pla · Actriu   25/02/2015
«És important ser conscients fins a quin punt encara estem immersos en comportaments masclistes»

Bernat Rubí · Joier   11/02/2015
«El mercat és el que marca en cada moment quines són les tendències»

Celeste Paz · Campiona de pàdel   28/01/2015
«Em trobo, sens dubte, en el millor moment.»

Joaquim Batlle · President del Consell Regulador de la DO Alella   10/12/2014
«Treballem perquè, en el futur, tota la DO sigui ecològica»

Tortell Poltrona   03/12/2014
«Mai he deixat de fer riure un nen; i espero que no em passi»

Pilar Senpau · Nutricionista   19/11/2014
«Estrès, dieta i exercici són els tres pilars sobre els quals es referma la salut»

Sita Murt · Dissenyadora de moda   12/11/2014
«Els accessoris són els que marquen el detall»

Joan Antoni Pous Canaleta, President del Gremi de Constructors i Promotors d’Obres de Mataró i Comarca.   15/10/2014
«S’està iniciant el procés de recuperació del sector, sobretot a les microempreses»

Toni Bou, 16 vegades campió Mundial de Trial   01/10/2014
«Guanyar 16 Mundials és una sensació increïble. El repte és guanyar-ne més»

Patricia Mas-Beya · Propietària de la botiga Amelia Patchwork   17/09/2014
Tot el món del patchwork al teu abast

Josep Lluís Martí, director gerent del Consorci de Promoció Turística Costa del Maresme    06/08/2014
«La marca Costa de Barcelona-Maresme s’ha venut bé com a destinació turística pròpia. Tenim molts encants i per a tots els gustos»

Miquel Àngel Martínez(CiU), president del CCM   30/07/2014
«Els consells comarcals són més vigents que mai, perquè ofereixen serveis de manera prioritària als ajuntaments, l’administració més propera a les persones»

Fundació El Maresme   16/07/2014
«Volem igualar l’assistència de 12.000 persones de l’any passat»

Montserrat Candini   02/07/2014
«El repte de Calella és seguir treballant per a un turisme de qualitat durant tot l’any, motor de l’economia del municipi»





(c) Copyright 2009. La Clau del Maresme. Avís legal